Filet de porc cu legume
Filetul de porc cu legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 62g de grăsime, și un total de 818 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $ 3.77 pe portie. Un amestec de boabe de piper măcinate grosier, capace de ciuperci portobello, bulbi de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine și unt ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Filet de porc cu legume prăjite, Carne de porc prăjită și legume, și Filet de porc cu legume prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați baza din bulbi de fenicul; tăiați bulbii în sferturi, aruncând frunzele.
Tăiați capacele de ciuperci în jumătate.
Filete maronii în 2 linguri ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Puneți carnea de porc într-o tigaie de prăjire superficială; se presară cu sare și 1 1/2 linguri de piper. Se acoperă cu fenicul și ciupercile; stropiți cu restul de 2 linguri de ulei.
Coaceți la 475 timp de 35 până la 40 de minute sau până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 16
Transferați pe un platou de servire.
Gatiti frisca, sherry si restul de 1 1/2 linguri de piper intr-o cratita la foc mic, amestecand constant amestecul, pana se incalzeste bine; serviti peste carne de porc si legume.
Coace: 40 min., Bucătar: 5 min.