Filet De Porc Cu Ierburi-Portocale

Filet De Porc Cu Ierburi-Portocale
Muschiulet de porc Herb-Orange ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 164 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,01 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de scorțișoară măcinată, filete de porc, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Încercați Filet de porc prăjit cu sos de ierburi de portocale, Filet De Porc Frecat Cu Ierburi, și Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 6 ingrediente într-un vas superficial. Tăiați grăsimea din carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Periați carnea de porc cu marmeladă de portocale și rulați fiecare filet în amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
4
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
5
Coaceți carnea de porc la 450 timp de 25 de minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz). Acoperiți carnea de porc și lăsați să stea cu 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Belasco de Baquedano Swinto vechi de viță de vie Malbec
Belasco de Baquedano Swinto vechi de viță de vie Malbec
O culoare strălucitoare de granat profund. Complex, întunecat fructat și pământesc pe nas, cu un palat delicios de fructe roșii coapte și gemuri accentuate cu note picante, prăjite. Generos aromat, dens și nefiltrat, SWINTO realizează un echilibru remarcabil între caracterul robust al semnăturii Malbec și eleganța mătăsoasă. Acest vin este fabricat din viță de vie Malbec veche de 114 ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista