Filet de porc cu glazură sărată-dulce

Filetul de porc cu glazură sărată-dulce este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 172 calorii. Mergeți la magazin și ridicați apă, filet de porc, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Cookie-Uri Margarita Cu Glazură De Tequila Dulce Sărată, Filet de porc cu glazură de smochin-portocaliu, și Filet De Porc Cu Glazură De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mică; amestecați 1 lingură de oțet. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 3 minute). Rezervați 2 linguri amestec de agave; deoparte. Păstrați restul de 2 linguri amestec cald în tigaie.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carnea de porc în tigaie; gătiți 5 minute, rumenindu-se pe toate părțile.
Coaceți la 350 timp de 10 minute.
Ungeți carnea de porc cu 2 linguri amestec de agave rezervat.
Coaceți încă 5 minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz).
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de oțet, 1 linguriță de apă și piper roșu la restul de 2 linguri de amestec de agave în cratiță.
Tăiați carnea de porc transversal în felii de 1/2 inci.
Stropiți glazura peste carnea de porc.