Filet De Porc Cu Glazură De Caise

Filet De Porc Cu Glazură De Caise
Filetul de porc cu glazură de caise este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 145 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gem de caise, oțet de cidru, filete de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc Cu Glazură Picantă De Caise, Friptură de porc cu glazură de caise-Miso, și Chili Frecat Filet De Porc Cu Glazură De Ghimbir De Caise pentru rețete similare.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bodega DiamAndes Uco Malbec. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Bodega DiamAndes Uco Malbec
O culoare rubinie curată, profundă și strălucitoare. Arome de boabe roșii și note de cireșe care arată intensitate și prospețime. Structură excelentă, taninuri corpolente cu arome de fructe coapte, catifelate și foarte bine echilibrate.
DificultateMediu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista