Filet de porc cu glazură de cafea din Costa Rica
Filetul de porc cu glazură de cafea din Costa Rica ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 219 calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați margarina stick, serrano chile, cuișoare de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Filet de porc cu glazură de cafea din Costa Rica, Panna Cotta de cafea din Costa Rica cu sos de ciocolată-Rom dulce-amar, și Marinada Din Costa Rica.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; sotati 5 minute.
Adăugați ghimbir, usturoi și serrano; sotati 2 minute. Se amestecă melasa.
Se ia de pe foc; amestecați cu grijă romul. Gatiti amestecul 2 minute. Se amestecă cafeaua preparată, cafeaua măcinată, scorțișoara și cacao. Se aduce la fierbere; gatiti pana se reduce la 1 1/2 cani (aproximativ 20 de minute).
Scoateți din căldură; rece.
Așezați amestecul într-un blender; procesați până se omogenizează. Se amestecă untul și sarea.
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Tăiați carnea de porc pe lungime în 8 benzi late de 1/2 inci. Filetați fâșii de porc pe 8 frigarui (10 inci).
Așezați kebab - urile pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere, rotind și ungând frecvent cu amestec de cafea.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Trompetistul Rutini Malbec cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Rutini Trompetistul Malbec
Roșu violet strălucitor, arome seducătoare de prune fructate și profil de condimente (scorțișoară, cardamom, piper negru). este vinul roșu are un corp minunat și structura sa plină de viață accentuează taninurile intense cu un gust catifelat.Perechile ideale includ carne de grătar, mâncăruri de miel, empanadas sau pește de apă dulce.