Filet De Porc Cu Ghimbir-Arahide La Grătar
Filetul de porc cu ghimbir-arahide la grătar necesită aproximativ 8 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 213 calorii, 33g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.34 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de înlocuitor de zahăr, ghimbir, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 82%. Încercați Filet De Porc La Grătar Cu Ghimbir, Filet De Porc Cu Ghimbir La Grătar, și Filet De Porc Cu Miere De Ghimbir La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Se amestecă sosul de soia, zahărul, uleiul de susan, untul de arahide, usturoiul, pudra de curry, ghimbirul și sarea într-un castron până se omogenizează.
Se toarnă marinada peste filete, se presează aerul din pungă, se sigilează și se dă la frigider peste noapte.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Folosiți un prosop de hârtie pentru a bate orice exces de marinată din carne de porc; lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce grătarul se încălzește. Grătar ușor cu ulei. Gatiti carnea de porc 3 minute pe fiecare parte (pe toate cele patru laturi) pentru un total de 12 pana la 15 minute. Carnea de porc se va face atunci când nu mai este roz în interior și a atins o temperatură internă de 145 grade F (65 grade C).
Scoateți de pe grătar și acoperiți carnea ușor cu un cort de folie.
Lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.