Filet de porc cu crustă de rozmarin și piper

Rozmarin și piper-Crusted muschiulet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,06 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 129 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de țelină, filet de porc, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet de porc cu crustă de rozmarin, Filet De Porc Cu Crustă De Piper, și Filet de porc cu crustă de rozmarin cu măr, fenicul și șalotă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați primele 6 ingrediente; frecați peste carne de porc.
Așezați carnea de porc într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Lăsați să stea 5 minute; tăiat în felii subțiri.