Filet de porc cu crustă de pătrunjel și parmezan
Filetul de porc cu crustă de pătrunjel și parmezan necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 306 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, usturoi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Încercați Filet de porc cu Topping de portocale-pătrunjel, Filet De Porc Cu Crustă De Pecan, și Muschiulet De Porc Crusted ($10 Masă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Pulverizați un vas de copt cu spray de gătit. Aranjați filetele de porc în vasul de copt.
Se amestecă împreună pesmet, pătrunjel, parmezan, cimbru, sare și piper negru într-un castron; pus deoparte.
Se amestecă muștarul și usturoiul împreună într-un castron.
Întindeți amestecul de muștar peste carnea de porc.
Presărați amestecul de pesmet peste stratul de muștar.
Coaceți carnea de porc în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru, aproximativ 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 160 de grade F (70 de grade C).
Lăsați carnea de porc să se odihnească timp de 5 minute înainte de feliere.