Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi
Filetul de porc cu crustă de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,11 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 30 de fani. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, semințe de fenicul, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi, Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi, și Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 de grade F. Se pulverizează tigaia de prăjire superficială și raftul cu spray de gătit.
Așezați filetele de porc pe raft în tigaie.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase. Se amestecă uniform amestecul de plante peste carnea de porc. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de porc. Acoperiți carnea de porc cu folie.
Coaceți 20 de minute; îndepărtați folia.
Coaceți neacoperit cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când termometrul citește 155 buc.F. Acoperiți carnea de porc ușor cu folie și lăsați să stea 10 până la 15 minute sau până când termometrul citește 160 buc. F. (Temperatura va continua să crească cu aproximativ 5 buc. F, iar carnea de porc va fi mai ușor de sculptat.)