Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi

Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi
Filetul de porc cu crustă de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,11 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 30 de fani. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, semințe de fenicul, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi, Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi, și Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 450 de grade F. Se pulverizează tigaia de prăjire superficială și raftul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
2
Așezați filetele de porc pe raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase. Se amestecă uniform amestecul de plante peste carnea de porc. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de porc. Acoperiți carnea de porc cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți 20 de minute; îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți neacoperit cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când termometrul citește 155 buc.F. Acoperiți carnea de porc ușor cu folie și lăsați să stea 10 până la 15 minute sau până când termometrul citește 160 buc. F. (Temperatura va continua să crească cu aproximativ 5 buc. F, iar carnea de porc va fi mai ușor de sculptat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Sur De los Andes Malbec. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista