Filet De Porc Cu Crustă De Fenicul

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu crustă de fenicul. Această rețetă servește 4 și costă 1,56 USD pe porție. O porție conține 162 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți piper, semințe de fenicul, semințe de coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet de porc cu crustă de rozmarin cu măr, fenicul și șalotă, Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite, și Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite.
Instrucțiuni
Așezați fenicul și coriandrul într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat grosier.
Așezați amestecul de condimente într-un blender sau robot de bucătărie.
Adăugați 2 linguri de bulion, sos Worcestershire, usturoi, sare și piper; procesați până se omogenizează bine.
Feliați filetul de porc orizontal în 2 bucăți egale. Feliați fiecare bucată de carne de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte; deschis plat. Frecați amestecul de condimente peste carnea de porc.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați carne de porc; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Adăugați 1/4 cană de bulion în tigaie și gătiți până când lichidul aproape se evaporă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Se toarnă peste carne de porc.