Filet de porc cu compot de rubarbă-șalotă

Filet de porc cu compot de rubarbă-șalotă
Filet de porc cu compot de rubarbă-șalotă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.11 pe portie. O porție conține 331 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper kosher, cimbru plus douăsprezece crenguțe de cimbru de 2 inci, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma rubarba, puteți urma acest fel principal cu Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc la tigaie cu compot de rubarbă, Filet de porc cu sos cremos de tigaie cu muștar, și Cotlet De Porc Cu Compot De Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Într-un castron mediu, aruncați rubarba și șalota cu untul pentru a acoperi. Se amestecă zahărul și cimbrul tocat și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
RubarbăRubarbă
UntUnt
ZahărZahăr
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
BolBol
2
Rupeți patru foi lungi de 16 inci de folie extra-grea. Movilă jumătate din amestecul de rubarbă în centrul fiecăreia dintre cele 2 foi de folie. Lăsați ușor bucățile mai groase de carne de porc de aproximativ 1 inch grosime. Condimentați cu sare și piper și apăsați o crenguță de cimbru pe fiecare bucată. Aranjați bucățile de porc într-un strat pe rubarbă. Acoperiți cu cele 2 foi de folie rămase; îndoiți marginile de jur împrejur pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RubarbăRubarbă
CimbruCimbru
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Grill hobo pachete peste un foc foarte fierbinte timp de aproximativ 12 minute, sau până la sfârâit și umflat. Folosind mănuși de cuptor, transferați pachetele pe un platou cu margini. Deschideți pachetele cu atenție, transferați carnea de porc și rubarba în farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor MittCuptor Mitt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Sur De los Andes Malbec cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista