Filet de porc cu compot de rubarbă-șalotă
Filet de porc cu compot de rubarbă-șalotă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.11 pe portie. O porție conține 331 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper kosher, cimbru plus douăsprezece crenguțe de cimbru de 2 inci, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma rubarba, puteți urma acest fel principal cu Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc la tigaie cu compot de rubarbă, Filet de porc cu sos cremos de tigaie cu muștar, și Cotlet De Porc Cu Compot De Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron mediu, aruncați rubarba și șalota cu untul pentru a acoperi. Se amestecă zahărul și cimbrul tocat și se condimentează cu sare și piper.
Rupeți patru foi lungi de 16 inci de folie extra-grea. Movilă jumătate din amestecul de rubarbă în centrul fiecăreia dintre cele 2 foi de folie. Lăsați ușor bucățile mai groase de carne de porc de aproximativ 1 inch grosime. Condimentați cu sare și piper și apăsați o crenguță de cimbru pe fiecare bucată. Aranjați bucățile de porc într-un strat pe rubarbă. Acoperiți cu cele 2 foi de folie rămase; îndoiți marginile de jur împrejur pentru a sigila.
Grill hobo pachete peste un foc foarte fierbinte timp de aproximativ 12 minute, sau până la sfârâit și umflat. Folosind mănuși de cuptor, transferați pachetele pe un platou cu margini. Deschideți pachetele cu atenție, transferați carnea de porc și rubarba în farfurii și serviți.