Filet de porc cu compot de roșii-piersici

Filet de porc cu compot de roșii-piersici
Filet de porc cu compot de roșii-piersici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 212 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piersici, filete de porc, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu compot de roșii-piersici, Filet de porc cu compot portocaliu, și Filet de porc la tigaie cu compot de rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Mash usturoi, ghimbir, pudră de curry, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-o pastă folosind mortar și pistil. Frecați peste tot carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci rezistentă la cuptor la foc mediu-mare până când strălucește. Carne de porc brun pe o parte, aproximativ 5 minute, apoi întoarceți și transferați tigaia în cuptor. Prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 145 până la 150 F pentru carnea suculentă, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CuptorCuptor
4
Lăsați carnea de porc să se odihnească, neacoperită, pe o tăietură în timp ce faceți compot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Adăugați ceapa în tigaie (mânerul va fi foarte fierbinte) și saut foc mediu-mare până se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați roșiile și piersicul și saut-ul până când se înmoaie, 3 până la 4 minute. Se amestecă cimbru și, dacă se dorește, zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
ZahărZahăr
CimbruCimbru
7
Feliați carnea de porc și serviți cu compot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Carne De PorcCarne De Porc
8
Per porție: Calorii 196, grăsimi totale 7g, grăsimi saturate 1g, colesterol 73 mg, sodiu 354 mg, Carbohidrați 8g, fibre 2G, proteine 25g
9
Date Nutriționale
10
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Reginato Malbec ros circulatorcu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Reginato Malbec Rose
Reginato Malbec Rose
Malbec pare un erou improbabil pentru un strugure de vin spumant, dar când vrei ca rosul tău să arate o culoare și un caracter real, atunci Malbec este omul tău. Crisp și uscat, cu arome și arome minunate de căpșuni, rubarbă. Doar un indiciu de structură de tanin, condiment floral și un finisaj elegant uimitor completează gura. Vorbește despre bogatul strugure Malbec, dar nu își pierde niciodată natura ușoară și răcoritoare. Vă va oferi un motiv bun pentru a bea vin spumant cu felul principal!
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista