Filet de porc cu compot de roșii-piersici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 212 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piersici, filete de porc, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu compot de roșii-piersici, Filet de porc cu compot portocaliu, și Filet de porc la tigaie cu compot de rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Mash usturoi, ghimbir, pudră de curry, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-o pastă folosind mortar și pistil. Frecați peste tot carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Usturoi
Ghimbir
Piper
Carne De Porc
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
3
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci rezistentă la cuptor la foc mediu-mare până când strălucește. Carne de porc brun pe o parte, aproximativ 5 minute, apoi întoarceți și transferați tigaia în cuptor. Prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 145 până la 150 F pentru carnea suculentă, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
Cuptor
4
Lăsați carnea de porc să se odihnească, neacoperită, pe o tăietură în timp ce faceți compot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Compot
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Adăugați ceapa în tigaie (mânerul va fi foarte fierbinte) și saut foc mediu-mare până se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați roșiile și piersicul și saut-ul până când se înmoaie, 3 până la 4 minute. Se amestecă cimbru și, dacă se dorește, zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Reginato Malbec ros circulatorcu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.