Filet de porc cu ciuperci exotice
Filet de porc cu ciuperci exotice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,74 USD pe porție. O porție conține 580 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, ulei de măsline, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare includ Filet De Porc Cu Ciuperci, Filet de porc cu miere-Dijon cu ciuperci, și Filet de porc umplut cu ciuperci Porcini.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Se scurge; păstrați cald.
Tăiați carnea de porc transversal în 4 bucăți; tăiați fiecare bucată pe jumătate pe lungime. Feliați fiecare jumătate în fâșii subțiri.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ulei de măsline.
Adăugați carne de porc, sare, cimbru, piper și ciuperci la tigaie; saut 4 minute sau până când carnea de porc este gradul dorit de coacere și ciupercile sunt fragede.
Combinați apa, făina și sosul Worcestershire într-un castron mediu, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă smântâna.
Adăugați amestecul de smântână în tigaie, amestecând pentru a combina. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut sau pana cand sosul se ingroasa, amestecand continuu.
Serviți amestecul de porc peste tăiței; se presară pătrunjel.