Filet de porc cu chutney de rubarbă condimentat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu chutney de rubarbă condimentat. Această rețetă servește 4 și costă 3,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 543 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, crenguțe de coriandru, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet de porc cu saramură Chai cu chutney de mere condimentat, Găini de vânat cu condimente indiene cu chutney de rubarbă, și Filet de porc cu chutney de rom.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un cuptor olandez mare. Se aduce la foc mic la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați rubarba, ceapa și cireșele uscate; creșteți căldura la mediu-mare și gătiți până când rubarba este fragedă și amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Se răcește complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Presărați carnea de porc cu chimen. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Se adaugă carnea de porc și se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Transferați în tigaia de prăjire.
Periați carnea de porc cu 6 linguri de chutney. Prajiti pana cand termometrul introdus in centrul carnii de porc Inregistreaza 155 F, periand ocazional cu inca 6 linguri de chutney, aproximativ 25 de minute. Feliați carnea de porc în medalioane.
Se ornează cu coriandru și se servește cu chutney rămas.