Filet de porc cu chutney de caise

Filet de porc cu chutney de caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu chutney de caise. Această rețetă face 4 porții cu 151 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână chutney de caise, unt, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Rețete similare includ Filet de porc cu chutney de rom, Filet De Porc Cu Chutney De Afine, și Filet De Porc Cu Chutney De Prune.

Instrucțiuni

1
Dacă este necesar, pentru a păstra filetul într-o bucată compactă, legați carnea la mai multe intervale cu șnur de bumbac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Topiți untul într - o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor de 10 până la 12 inci la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați filet de porc și întoarceți-l după cum este necesar pentru a se rumeni bine pe toate părțile, 5 până la 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
4
Adăugați chutney de caise și 1/3 cană de apă în tigaie și amestecați pentru a încorpora picături de carne. Ungeți filetul cu o parte din sos, apoi puneți-l într-un cuptor de 450.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Prăjiți carnea de porc, ungând adesea cu sos, până când carnea este de 150 până la 155 în centrul celei mai groase părți, 12 până la 14 minute. Dacă sosul începe să ardă, amestecați în apă, câte 2 linguri pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Transferați filetul pe un platou.
7
Se toarnă sosul de chutney de caise peste carne de porc sau se servește sosul într-un castron mic și se adaugă după gust. Feliați filetul și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Susana Balbo Nosotros single Vineyard Nomade Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 109 dolari pe sticlă.
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
O culoare Violet opac cu acoperire de sticlă, are un nas atrăgător de stejar prăjit, mineral, lemn dulce, lavandă, condimente exotice și fructe negre asortate. Dens, bogat și voluptuos la gust, aceasta este o frumusețe plină de corp. Împerechere: se împerechează bine cu carne la grătar sau prăjită, cum ar fi carne de vită sau miel, prepeliță umplută cu cârnați sau orice altă combinație grozavă de carne pe care o poți visa.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista