Muschiulet de porc cu balsamic ceapa-Fig savura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 230 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, filet de porc, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese, Ceapa balsamică și gustul de usturoi, și Pulpe De Pui Cu Ceapă Dulce Gust Balsamic.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Presărați carnea de porc uniform cu sare și piper; se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Spray De Gătit
Carne De Porc
3
Încălziți o tigaie din fontă de dimensiuni medii sau altă tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați carne de porc; gatiti 4 minute sau pana se rumeneste pe toate partile, intorcand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
5
În timp ce carnea de porc se rumeneste, tocați grosolan smochinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smochine
Carne De Porc
6
Combinați oțetul, 2 linguri de apă și sosul de soia într-un castron mic. Când carnea de porc este rumenită, scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Oțet
Apă
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
7
Adăugați smochine, ceapă și amestec de oțet în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Ceapă
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Coaceți, neacoperit, la 425 timp de 15 minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz). Se amestecă amestecul de ceapă; acoperiți tigaia ușor cu folie.