Filet de porc cu ceapă balsamică-gust de smochine

Muschiulet de porc cu balsamic ceapa-Fig savura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 230 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, filet de porc, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese, Ceapa balsamică și gustul de usturoi, și Pulpe De Pui Cu Ceapă Dulce Gust Balsamic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Presărați carnea de porc uniform cu sare și piper; se acoperă cu spray de gătit.
Încălziți o tigaie din fontă de dimensiuni medii sau altă tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc; gatiti 4 minute sau pana se rumeneste pe toate partile, intorcand ocazional.
În timp ce carnea de porc se rumeneste, tocați grosolan smochinele.
Combinați oțetul, 2 linguri de apă și sosul de soia într-un castron mic. Când carnea de porc este rumenită, scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați smochine, ceapă și amestec de oțet în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite.
Coaceți, neacoperit, la 425 timp de 15 minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz). Se amestecă amestecul de ceapă; acoperiți tigaia ușor cu folie.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.