Filet De Porc Cu Cartofi Dulci Prăjiți

Filet De Porc Cu Cartofi Dulci Prăjiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu cartofi dulci prăjiți. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 283 calorii, 18g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei vegetal, piper măcinat, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 1 minut. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Melasă de mere filet de porc prăjit cu cartofi dulci, mere și nuci, Filet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, tei și ghimbir și cartofi dulci prăjiți, și Crock Pot filet de porc cu mere și cartofi dulci pentru rețete similare.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Sur De los Andes Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateGreu
Gata În1 h, 1 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista