Filet de porc cu andive de rucola și vinaigretă de nucă

Filet de porc cu andive de rucola și vinaigretă de nucă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 652 calorii, 35g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,13 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână filet de porc, apă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: muschiulet de porc cu rucola, andive si vinegreta de nuc, Salată de andive, pere și nuci cu vinetă de zmeură, și Filet de porc la grătar și gem Belgian de andive și Chile de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Se usucă carnea de porc și se presară cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie grea rezistentă la cuptor de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi carne de porc brună pe toate părțile, aproximativ 6 minute în total.
Transferați carnea de porc în tigaie la cuptor și prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 145 până la 150 F, 20 până la 25 de minute.
Transferați pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute.
În timp ce carnea de porc stă, adăugați oțet în tigaie (aveți grijă; mânerul va fi foarte fierbinte) și fierbeți, răzuind orice bucăți maro, până când se reduce ușor, aproximativ 30 de secunde.
Transferați într-o cană de măsurare rezistentă la căldură și adăugați suficient ulei de măsline pentru a aduce în total 3/4 cană lichid.
Pulsați 3/4 cană de nuci cu usturoi, apă, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-o pastă grosieră într-un robot de bucătărie. Cu motorul pornit, adăugați încet amestecul de ulei pentru a face vinaigrette.
Aruncați rucola și andive cu suficientă vinetă pentru a acoperi, apoi împărțiți între farfurii. Se acoperă cu felii subțiri de carne de porc și se stropesc cu vinaigreta rămasă. Se sfărâmă restul de 1/4 cană de nuci peste carne de porc.