Filet de porc cu andive de rucola și vinaigretă de nucă

Filet de porc cu andive de rucola și vinaigretă de nucă
Filet de porc cu andive de rucola și vinaigretă de nucă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 652 calorii, 35g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,13 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână filet de porc, apă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: muschiulet de porc cu rucola, andive si vinegreta de nuc, Salată de andive, pere și nuci cu vinetă de zmeură, și Filet de porc la grătar și gem Belgian de andive și Chile de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se usucă carnea de porc și se presară cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie grea rezistentă la cuptor de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi carne de porc brună pe toate părțile, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați carnea de porc în tigaie la cuptor și prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 145 până la 150 F, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CuptorCuptor
5
Transferați pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
În timp ce carnea de porc stă, adăugați oțet în tigaie (aveți grijă; mânerul va fi foarte fierbinte) și fierbeți, răzuind orice bucăți maro, până când se reduce ușor, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați într-o cană de măsurare rezistentă la căldură și adăugați suficient ulei de măsline pentru a aduce în total 3/4 cană lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
8
Pulsați 3/4 cană de nuci cu usturoi, apă, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-o pastă grosieră într-un robot de bucătărie. Cu motorul pornit, adăugați încet amestecul de ulei pentru a face vinaigrette.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
NuciNuci
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
9
Aruncați rucola și andive cu suficientă vinetă pentru a acoperi, apoi împărțiți între farfurii. Se acoperă cu felii subțiri de carne de porc și se stropesc cu vinaigreta rămasă. Se sfărâmă restul de 1/4 cană de nuci peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
RucolaRucola
NuciNuci
AndiveAndive
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Rutini Coleccion Cabernet-Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Roșu rubiniu intens. Duo-ul de soiuri de origine franceză are ca rezultat un roșu armonios și echilibrat: Cabernet Sauvignon oferă caracterul său complet, iar Malbec conferă nuanță amestecului cu taninuri moi și dulci, sporind o combinație unică de arome și arome fructate.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista