Filet De Porc Cu Ananas
Dacă aveți aproximativ 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, filet de porc ananas ar putea fi un mare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru $2.46 pe portie, primești un fel principal care servește 4. O porție conține 369 calorii, 38g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită filete de porc, căței de usturoi, muștar măcinat și sos de soia. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 77%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Filet de porc cu salsa de ananas, Filet De Porc Cu Ananas Sherried, și Filet De Porc Glazurat Cu Salată De Ananas.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente.
Se toarnă 2/3 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați carnea de porc; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider timp de 8 ore sau peste noapte. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Scurgeți și aruncați marinada. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tavă de picurare.
Puneți carnea de porc peste tava de picurare și grătar, acoperită, la foc mediu indirect timp de 25-30 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de euro, ungând ocazional cu marinată rezervată.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Între timp, felii de ananas la grătar timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până se încălzesc; se serveste cu carne de porc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru filet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sosuri de carne sangiovese cu corp mediu, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic cu corp plin cu tăieturi grase și grătar. Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva]()
Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Roșu cireș pal cu o nuanță rubinie. Nasul este foarte complex și proaspăt, cu fructe intense, înainte pe cireșe și zmeură se amestecă cu note blânde de migdale prăjite. Vinul are un atac foarte bun, taninuri elegante și suculente. Arome de fructe la mijlocul palatului, în special cireșe, în timp ce finisajul elegant combină plinătatea fructelor proaspete cu rafinamentul terroirului Casablanca.Se împerechează bine cu brânză de capră, talpă în unt de lămâie sau carpaccio de scoici.