Filet de porc crocant cu inele de mere prăjite

Filet de porc crocant cu inele de mere prăjite
Filet de porc crocant cu inele de mere prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 599 calorii, 47G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, măr Granny smith, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Inele De Ceapă Prăjite Crocante, Inele De Ceapă "Prăjite" Crocante, și Inele De Ceapă Dulce Prăjite Crocante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți făina, ouăle bătute și panko în trei feluri de mâncare separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Se amestecă un vârf de sare și piper în fiecare fel de mâncare. Condimentează carnea de porc generos cu sare și piper. Dragați fiecare bucată de carne de porc în făină, scuturând orice exces. Înmuiați carnea de porc în ou, lăsând orice exces să picure înapoi în vas, apoi rotiți-l în panko pentru a acoperi. Puneți carnea de porc pe o foaie de copt. Repetați pentru a acoperi inelele de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Într-o tigaie mare, încălziți 1 cană de ulei de arahide până când un vârf de panko a căzut rapid în bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați 2 bucăți de carne de porc și prăjiți, întorcând o dată, până se rumenesc peste tot, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repetați cu restul de 2 bucăți de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Transferați carnea de porc într-un suport setat peste o foaie de copt și păstrați-l cald la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Adăugați restul de 1/3 cană de ulei în tigaie. Când uleiul este fierbinte, adăugați feliile de mere și prăjiți-le până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
10
Așezați inelele crocante de porc și mere pe un platou, garnisiți cu pene de lămâie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Sur De los Andes Malbec. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista