Filet de porc crocant cu inele de mere prăjite
Filet de porc crocant cu inele de mere prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 599 calorii, 47G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, măr Granny smith, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Inele De Ceapă Prăjite Crocante, Inele De Ceapă "Prăjite" Crocante, și Inele De Ceapă Dulce Prăjite Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Puneți făina, ouăle bătute și panko în trei feluri de mâncare separate.
Se amestecă un vârf de sare și piper în fiecare fel de mâncare. Condimentează carnea de porc generos cu sare și piper. Dragați fiecare bucată de carne de porc în făină, scuturând orice exces. Înmuiați carnea de porc în ou, lăsând orice exces să picure înapoi în vas, apoi rotiți-l în panko pentru a acoperi. Puneți carnea de porc pe o foaie de copt. Repetați pentru a acoperi inelele de mere.
Într-o tigaie mare, încălziți 1 cană de ulei de arahide până când un vârf de panko a căzut rapid în bule.
Adăugați 2 bucăți de carne de porc și prăjiți, întorcând o dată, până se rumenesc peste tot, aproximativ 7 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repetați cu restul de 2 bucăți de carne de porc.
Transferați carnea de porc într-un suport setat peste o foaie de copt și păstrați-l cald la cuptor.
Adăugați restul de 1/3 cană de ulei în tigaie. Când uleiul este fierbinte, adăugați feliile de mere și prăjiți-le până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Așezați inelele crocante de porc și mere pe un platou, garnisiți cu pene de lămâie și serviți.