Filet de porc condimentat cu sos de arțar-Chipotle

Filet de porc condimentat cu sos de arțar-Chipotle
Filetul de porc condimentat cu sos de arțar-Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 195 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cimbru, sirop de arțar, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Muschiulet de porc cu Chipotle-Maple Mop, Muschiulet de porc cu sos Chipotle-afine, și Muschiulet De Porc Prăjit Cu Sos Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti carnea de porc, combinați primele 6 ingrediente; presărați uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2
Așezați într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și refrigerați 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți carnea de porc din pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Puneți carnea de porc într-o tigaie; stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
6
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când un termometru introdus în centrul porcului înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți carnea de porc din tigaie; acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Pentru a pregăti sosul, îndepărtați 2 lingurițe de sos adobo din cutia de ardei iute; rezervați ardeii și sosul rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Adăugați 2 lingurițe sos adobo, sirop, bulion și oțet în tigaia de prăjire, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti la foc mediu 5 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
10
Scoateți din căldură.
11
Așezați carnea de porc în tigaie, întorcându-vă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Scoateți carnea de porc din tigaie, rezervând sosul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/2 inci. Se strecoară sosul printr-o sită fină într-un bol; se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista