Filet De Porc Chili-Lime

Filet De Porc Chili-Lime
Filetul de porc Chili-Lime ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 180 de calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare și piper, filet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet De Porc Chili Lime La Grătar, Filet de porc Chili-Lime peste mămăligă moale cu ardei Maghiari de ceară și porumb, și Muschiulet De Porc Chili.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați o foaie mare de copt cu folie. Se usucă filetul de porc și se condimentează pe toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Amestecați pudra de chili cu suc de lămâie, sos de soia și zahăr într-un castron mic. Folosiți-vă mâinile pentru a freca bine amestecul în filet. Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare, apoi adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
3
Adăugați carne de porc și căutați pe toate părțile, întorcând carnea cu clești, aproximativ 2 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
4
Puneți tigaia în cuptorul preîncălzit și coaceți până când un termometru introdus în centrul filetului citește 63°, aproximativ 20 până la 25 de minute, în funcție de grosimea filetului. Ungeți cu orice sucuri care s-au acumulat și adăugați 2 linguri. apă la un moment dat, dacă este necesar, pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Scoateți filetul pe o tăietură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 5 minute. Feliați pe diagonală în bucăți groase de 1/2 inch și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Menage A Trois Malbec cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Menage A Trois Malbec
Menage A Trois Malbec
Un amestec irezistibil de mure, afine, cireșe întunecate și indicii de condimente în urma sa. Cu taninuri moi, rotunde și un finisaj catifelat, acest vin este personificat de pasiune.Asocierea perfectă cu carne de porc la grătar, somon afumat și paste cu sos pesto.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista