Filet De Porc Balsamic La Grătar

Filet De Porc Balsamic La Grătar
Filetul de porc Balsamic la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,3 USD pe porție. O porție conține 193 calorii, 31g de proteine, și 5g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți sare, garnisiți: crenguțe de rozmarin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet De Porc La Grătar Balsamic-Rozmarin, Filet De Porc Cu Usturoi Balsamic La Grătar, și FILET DE PORC BALSAMIC LA GRĂTAR CU CĂPȘUNI ȘI ROZMARIN.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați carne de porc. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
3
Se presară uniform cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
8 până la 12 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
6
Scoateți din grătar și lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Feliați carnea de porc și garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Alma De Los Andes Reserva Malbec cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Strugurii selectați din Agrelo și Valea Uco sunt tratați cu macerare lungă și 12 luni de tratament cu stejar pentru a produce acest Malbec delicios, intens fructat, care prezintă note de afine și boysenberry cu o notă de mineralitate.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista