Filet De Porc Balsamic La Grătar
Filetul de porc Balsamic la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,3 USD pe porție. O porție conține 193 calorii, 31g de proteine, și 5g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți sare, garnisiți: crenguțe de rozmarin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet De Porc La Grătar Balsamic-Rozmarin, Filet De Porc Cu Usturoi Balsamic La Grătar, și FILET DE PORC BALSAMIC LA GRĂTAR CU CĂPȘUNI ȘI ROZMARIN.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați carne de porc. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore.
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada.
Se presară uniform cu sare și piper negru.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
8 până la 12 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Scoateți din grătar și lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul înregistrează 16
Feliați carnea de porc și garnisiți, dacă doriți.