Filet De Porc Arțar-Muștar Cu Mere Caramelizate

Filet De Porc Arțar-Muștar Cu Mere Caramelizate
Filetul de porc cu muștar de arțar cu mere caramelizate este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 324 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână linguriță de rozmarin, mere granny smith, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Încercați Filet de porc prăjit și mere glazurate cu arțar, Mușchi De Porc De Muștar-Arțar, și Filet de porc cu sos de muștar de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Combinați muștarul, 2 linguri de sirop, rozmarinul, sarea și piperul într-un castron mic; periați carnea de porc. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă parte a cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
În timp ce carnea de porc se coace, încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați mere și sotati 5 minute sau până se rumenesc ușor. Reduceți căldura la minim și adăugați 4 linguri de sirop de arțar. Se fierbe 10 minute sau până când merele sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
8
Tăiați carnea de porc transversal în felii; lingurați merele fierte peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. La Celian Elite Malbec cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Arome complexe în care iese în evidență fructul roșu și suculent, cu contribuție florală elegantă și ierburi proaspete.Îmbătrânirea în stejar a obținut în acest vin o combinație rafinată predominând fructele. În gură există o intrare austeră și o lungime Mare. În gură, taninurile sunt moi și mătăsoase. Ideal pentru a bea cu bord brânză de capră, conține vaccin prăjită, humita, legume prăjite, pere în reducerea Malbec. 
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista