Filet De Porc Arțar-Muștar Cu Mere Caramelizate
Filetul de porc cu muștar de arțar cu mere caramelizate este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 324 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână linguriță de rozmarin, mere granny smith, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Încercați Filet de porc prăjit și mere glazurate cu arțar, Mușchi De Porc De Muștar-Arțar, și Filet de porc cu sos de muștar de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Combinați muștarul, 2 linguri de sirop, rozmarinul, sarea și piperul într-un castron mic; periați carnea de porc. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă parte a cărnii de porc.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz).
În timp ce carnea de porc se coace, încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați mere și sotati 5 minute sau până se rumenesc ușor. Reduceți căldura la minim și adăugați 4 linguri de sirop de arțar. Se fierbe 10 minute sau până când merele sunt fragede, amestecând ocazional.
Tăiați carnea de porc transversal în felii; lingurați merele fierte peste carnea de porc.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. La Celian Elite Malbec cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Ca ' Sagredo Hotel Venice]()
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Arome complexe în care iese în evidență fructul roșu și suculent, cu contribuție florală elegantă și ierburi proaspete.Îmbătrânirea în stejar a obținut în acest vin o combinație rafinată predominând fructele. În gură există o intrare austeră și o lungime Mare. În gură, taninurile sunt moi și mătăsoase. Ideal pentru a bea cu bord brânză de capră, conține vaccin prăjită, humita, legume prăjite, pere în reducerea Malbec.