Filet de porc afumat cu miere

Filet de porc afumat cu miere
Filetul de porc afumat cu miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 303 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,64 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de miere, ghimbir măcinat, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet De Porc Cu Ardei Afumat La Grătar, Filet de porc afumat cu sos Bourbon-rozmarin, și Filet De Porc De Soia Cu Miere pentru rețete similare.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Pionierul la Celia Malbec cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
La Celia Pioneer Malbec
La Celia Pioneer Malbec
Finca La Celia Pioneer Malbec 2017 este un vin atractiv, cu arome de fructe proaspete și coapte, în perfectă armonie cu delicatețea violetelor și a notelor de îmbătrânire a stejarului. Atac foarte bun asupra Palatului, cu concentrație fructată, tipic pentru Malbec, palat mediu ferm, dar în același timp elegant. Este un Malbec ideal de băut cu friptură de vită Argetină cu "empanadas"tipice.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista