Filet De Porc Adobado
Filetul de porc Adobado ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei iute ancho, ulei de măsline, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salmon Adobado-Mexic, Rețetă De Adobado Quinoan La Cuptor, și Pui Adobo La Grătar (Pollo Adobado).
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ardei iute; gătiți 2 minute, întorcându-vă frecvent.
Se ia de pe foc; rece. Aruncați tulpinile și semințele.
Combinați ardeii iute prăjiți și apa clocotită într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute sau până se înmoaie.
Combinați ardeii iute rehidratați, bulionul și următoarele 9 ingrediente (bulion prin usturoi) într-un blender; procesați până se omogenizează. Gatiti pasta de chile in tigaie la foc mediu-mic pana cand este foarte groasa (aproximativ 8 minute), amestecand frecvent. Mișto.
Tăiați grăsimea din carne de porc. Feliați carnea de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise, așezate plat.
Așezați carnea de porc într-un vas de copt de 13 x 9 inci; întindeți pasta de chile pe toate părțile de carne de porc. Acoperiți și marinați la frigider 6 ore sau peste noapte.
Scoateți carnea de porc din vas, rezervând pasta de chile. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a cărnii de porc.
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit; gatiti timp de 8 minute pe fiecare parte sau pana cand termometrul inregistreaza 160 (usor roz), periand frecvent cu pasta rezervata de chile.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este la Celian Elite Malbec. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Ca ' Sagredo Hotel Venice]()
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Arome complexe în care iese în evidență fructul roșu și suculent, cu contribuție florală elegantă și ierburi proaspete.Îmbătrânirea în stejar a obținut în acest vin o combinație rafinată predominând fructele. În gură există o intrare austeră și o lungime Mare. În gură, taninurile sunt moi și mătăsoase. Ideal pentru a bea cu bord brânză de capră, conține vaccin prăjită, humita, legume prăjite, pere în reducerea Malbec.