Filet cu crustă de ardei cu cremă de ciuperci și sparanghel fript

Filet cu crustă de ardei cu cremă de ciuperci și sparanghel fript
Filetul cu crustă de ardei cu cremă de ciuperci și sparanghel fript ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 107G de proteine, 86G de grăsime, și un total de 1329 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 18,1 USD pe porție. Un amestec de sparanghel, sare, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 26 de fani. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Filet cu crustă de ardei cu cremă de ciuperci și sparanghel, Crostini Cu Coajă De Ardei, și Filet De Porc Cu Crustă De Piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți sparanghelul pe o foaie mică de copt și îmbrăcați-vă cu un strop liberal de ulei de măsline extravirgin și condimentați cu sare. Prăjiți sulițele într-un cuptor fierbinte până când sunt fragede și capetele sunt crocante și ușor maronii la margini, aproximativ 10 până la 12 minute. Sparanghelul trebuie să rămână verde strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
SparanghelSparanghel
Ardei ArbolArdei Arbol
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Scoateți frigul de pe carne, apoi turnați ardeiul negru pe o farfurie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
CarneCarne
4
Încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până la mare. Când uleiul fumează, apăsați fiecare friptură în piper pentru a acoperi, apoi puneți partea piperată în tigaie. Se fierbe și se caramelizează carnea 3 până la 4 minute, se întoarce și se gătește încă 2 minute pentru rare, 3 minute pentru Roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
PiperPiper
FripturăFriptură
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
În timp ce carnea se gătește, încălziți o tigaie mică la flacără medie și topiți apoi untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ciupercile și sotati-le ușor timp de 4 până la 5 minute. Condimentați ciupercile cu sare și piper și adăugați coniac sau coniac în tigaie. Fii atent de ups flare. Poate doriți să adăugați lichiorul de pe aragaz, apoi să readuceți tigaia la foc. Reduceți lichidul la jumătate, gătiți alcoolul și concentrați aroma, apoi amestecați crema și încălziți-o. Reduceți puțin căldura și lăsați sosul să se îngroașe 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
LichiorLichior
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
ConiacConiac
CremăCremă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
7
Puneți sosul peste carne și serviți cu sparanghel alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
SosSos
CarneCarne
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții2
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista