File prăjite în tigaie cu sos de ciuperci

File prăjite în tigaie cu sos de ciuperci
Filetele prăjite la tigaie cu sos de ciuperci necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,99 USD pe porție. O porție conține 509 calorii, 23g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, jeleu de căpșuni, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ File cu sos de ciuperci, File cu sos de cremă de ciuperci și coniac, și File De Vită Cu Coniac-Ciuperci Și Sos De Ceapă.

Instrucțiuni

1
Se toacă ciupercile, apoi se amestecă cu untul, ceapa tocată, sarea și piperul într-un castron mic. Rezervați jumătate din amestecul de unt și împărțiți cealaltă jumătate peste cele 4 file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
PiperPiper
Carne MăcinatăCarne Măcinată
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați fripturile, cu untul în jos, în tigaie fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Întindeți amestecul de unt rămas peste fripturi. Gatiti la coacerea dorita, intoarcandu-va o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FripturăFriptură
5
Transferați filetele pe o farfurie, acoperiți-le ușor cu folie și păstrați-le la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare. Se amestecă lichidul de ciuperci rezervat și se răzuie orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați jeleu și suc de lămâie și fierbeți până când lichidul se reduce la jumătate. Se amestecă înghețata și se gătește până când sosul se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
înghețatăînghețată
JeleuJeleu
SosSos
8
Se toarnă peste fileuri și se servește imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista