File Mignon cu sos de vin roșu

Filet Mignon cu sos de vin roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 575 calorii. Pentru $ 5.67 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 6 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare și piper kosher, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Încercați File Mignon cu sos de vin roșu, File Mignon cu sos de vin roșu, și File Mignon cu vin roșu-sos de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Condimentați Generos fripturile cu sare și piper și stropiți cu cele 3 linguri de ulei de măsline. Grill la doneness dorit, aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Transferați fripturile pe o tăietură. Cort cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Între timp, topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare.
Se adaugă usturoiul și oregano și se sotează până se parfumează, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă pasta de roșii și se gătește 2 minute, amestecând constant.
Bateți în vin. Se fierbe până când sosul se reduce la jumătate, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Scoateți tigaia de pe foc. Se strecoară sosul într-un bol mic, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Aruncați solidele din strecurătoare și întoarceți sosul în cratiță și readuceți la foc mic.
Tăiați restul de 4 linguri de unt în bucăți mici de 1/2 inci și bateți puțin în sos. Condimentează sosul, după gust, cu sare și piper.
Așezați filetele pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
Stropiți sosul peste fileuri și serviți.