File Mignon cu sos de vin roșu

File Mignon cu sos de vin roșu
Filet Mignon cu sos de vin roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 575 calorii. Pentru $ 5.67 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 6 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare și piper kosher, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Încercați File Mignon cu sos de vin roșu, File Mignon cu sos de vin roșu, și File Mignon cu vin roșu-sos de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Condimentați Generos fripturile cu sare și piper și stropiți cu cele 3 linguri de ulei de măsline. Grill la doneness dorit, aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Transferați fripturile pe o tăietură. Cort cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Între timp, topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
6
Se adaugă usturoiul și oregano și se sotează până se parfumează, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă pasta de roșii și se gătește 2 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Bateți în vin. Se fierbe până când sosul se reduce la jumătate, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Scoateți tigaia de pe foc. Se strecoară sosul într-un bol mic, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Aruncați solidele din strecurătoare și întoarceți sosul în cratiță și readuceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Tăiați restul de 4 linguri de unt în bucăți mici de 1/2 inci și bateți puțin în sos. Condimentează sosul, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Așezați filetele pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
11
Stropiți sosul peste fileuri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista