File mignon cu ardei gras roșu, roșii și sos de busuioc

Filet Mignon cu ardei gras roșu, roșii și sos de busuioc este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 9,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 71G de grăsime, și un total de 860 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de roșii de prune, busuioc, fripturi de filet mignon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați File mignon prăjit cu sos Cabernet, Filet Mignon cu sos de roșii-usturoi uscat la soare, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți foaia mare de copt cu ulei.
Așezați roșiile și ardeii grași, tăiați cu fața în jos, pe foaia pregătită. Se fierbe până când roșiile și ardeii încep să se încarce și să blistereze, aproximativ 5 minute. Mișto. Cojiți piei din 1 jumătate de ardei, apoi tăiați-le în fâșii subțiri; pus deoparte. Tăiați roșiile și ardeii rămași (nu coajați).
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Se adaugă șalotă și saut până la licitație, aproximativ 4 minute.
Adăugați bulion și vin; aduceți la fierbere.
Adăugați roșiile tocate, ardeii grași tocați, 1/2 cană de busuioc și ardeiul roșu zdrobit. Se fierbe ușor amestecul până se reduce la 2 căni, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Se răcește ușor. Amestec de piure în blender până se omogenizează.
Se toarnă în filtru setat peste castron, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil; pus deoparte. (Sosul se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Încălziți tigaia mare grea (de preferință fontă) la foc mare.
Presărați fripturile cu sare și piper. Lucrând în loturi, adăugați fripturi în tigaia uscată fierbinte și gătiți aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Transferați pe platou; acoperiți pentru a vă încălzi.
Adăugați 1/4 cană de apă în tigaie; se amestecă pentru a răzui bucățile rumenite.
Adăugați sosul în tigaie; reduceți focul și fierbeți până se încălzește, aproximativ 4 minute.
Se amestecă restul de 4 linguri de unt, apoi se lasă 1/4 cană de busuioc. Sos de sezon cu sare și piper.
Așezați 1 friptură pe fiecare dintre cele 8 farfurii.
Garnisiți fripturile cu fâșii de piper rezervate și serviți.