File de vită prăjită cu muștar
Muștar-prăjită file de vită este un Hor d ' oeuvre care servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 47 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 36 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, muștar de oală dijon, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 2%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ File de vită cu crustă de ierburi, usturoi și muștar, File de muștar crusted de carne de vită cu salată deli, și File de carne de vită prăjită la cuptor.
Instrucțiuni
Condimentați fileurile generos cu piperul și sarea crăpate.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau într-o tavă de prăjire rezistentă la flacără până când începeți să fumați. Apoi, pe rând, căutați fileurile până se rumenesc pe toate părțile aproximativ 6 minute pe File. Lăsați carnea de vită să se răcească ușor. Între timp, așezați prosciutto-ul astfel încât să se suprapună pe două foi mari de hârtie rezistentă la grăsimi.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Ungeți carnea de vită peste tot cu muștar și puneți-o pe prosciutto. Înfășurați prosciutto - ul în jurul cărnii de vită și fixați-l cu sfoară.
Așezați fileurile unul lângă celălalt pe o tavă de prăjire și prăjiți timp de 40 de minute pentru mediu sau 50 de minute pentru bine făcut. Lăsați carnea de vită să se răcească în tava de prăjire. Îndepărtați fileurile cu hârtie de bucătărie pentru a îndepărta excesul de sucuri. Apoi, fie sculptați în felii subțiri și așezați peste două platouri, fie așezați fileurile pe platouri și serviți cu un cuțit și o furculiță, astfel încât oaspeții să se poată ajuta singuri.