File De Vită De Rozmarin

File De Vită De Rozmarin
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Fileul de vită de rozmarin ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați File De Vită De Rozmarin, File de vită cu salată de fenicul și sos de cremă de rozmarin, și File de pește cu rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se usucă filetul, apoi se acoperă toate părțile cu sare, piper și usturoi. Puneți crenguțe de rozmarin sub corzi pe toate părțile fripturii, lăsând câțiva centimetri între fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
3
Încălziți uleiul într-o tigaie grea rezistentă la flacără, la foc mare, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi se rumenesc pe toate părțile (dar nu se termină), aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când termometrul este introdus în diagonală 2 inci în centrul registrelor de carne 120 F, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Transferați carnea de vită pe o tăietură și lăsați să stea 15 minute. (Temperatura de carne va crește la aproximativ 130 de F.) Aruncați șir și rozmarin crengute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții12
Scor De Sănătate16
Revista