File de vită cu sfeclă roșie și hrean

File de vită cu sfeclă roșie și hrean
Fileul de vită cu sfeclă roșie și hrean este un fără gluten felul principal. O porție conține 458 calorii, 28G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr tos, chervil și arpagic, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ File de vită cu ceapă caramelizată și cremă de hrean, Prăjiți Coasta Anterioară De Carne De Vită Cu Sfeclă Roșie Și Hrean, și Friptură de vită rece cu salată de sfeclă roșie și cremă de hrean.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 160C / convențional 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie, adăugați carnea de vită și prăjiți rapid pe toate părțile până se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați într-un vas rezistent la cuptor și condimentați peste tot cu sare și piper. (Nu spălați tigaia; îl puteți folosi din nou.) Prăjiți timp de 35-45 de minute, în funcție de cât de bine vă place carnea gătită și de grosimea articulației. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, curățați șalotele, lăsând rădăcinile intacte și tăiați-le pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
5
Încălziți încă 1 lingură de ulei de măsline în tigaie, adăugați șalotele și gătiți ușor timp de 10 minute, rotind până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se presară cu zahărul tos și se fierbe încă câteva minute, apoi se scoate de pe foc și se răstoarnă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați oțetul și restul de 3 linguri de ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8
Încălziți uleiul vegetal, de aproximativ 2,5 cm adâncime, într-o tigaie largă sau wok. Tăiați subțire sfecla roșie și întindeți feliile pe o tavă tapetată cu hârtie de bucătărie. Uscați-le cu mai multă hârtie de bucătărie. Verificați dacă uleiul este suficient de fierbinte, aruncând cu atenție o felie de sfeclă roșie dacă se ridică imediat la suprafața acoperită cu bule, uleiul este gata. Prăjiți feliile de sfeclă roșie în loturi timp de 2-3 minute până când sunt ondulate și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
9
Se scurge bine pe o farfurie mare tapetată cu hârtie de bucătărie și se lasă să se răcească.
10
Pentru a face pansamentul, amestecați toate ingredientele într-un castron mic și condimentați după gust.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Tăiați carnea de vită rece în felii subțiri folosind un cuțit foarte ascuțit, neserrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Puneți frunzele de salată în castron cu șalotele, aruncați bine și întindeți-le pe un platou mare de servire. Aranjați feliile de carne de vită deasupra frunzelor, lingând puțin pansament pe fiecare felie pe măsură ce mergeți. Împrăștiați chipsurile de sfeclă roșie peste vas și serviți cu cartofi noi sotati la cuptor (vezi mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista