Filetul de talpă în vin alb este un pescatarian felul principal. Pentru $ 41.41 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 2325 calorii, 229G de proteine, și 126g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă verde, pătrunjel, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fileuri de limbă-de-mare în vin alb, File de talpă Mykonos, și File de talpă florentină.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.Spălați și uscați fileurile și condimentați cu sare și piper.Aranjați fileurile într-un vas de copt cu unt într-un singur strat și presărați cu ceapa verde, untul topit, vinul, parsely, cimbru și frunze de dafin.Acoperiți cu hârtie unsă cu fața în jos, apoi acoperiți vasul și coaceți 20 de minute.Îndepărtați cu grijă fileurile din vasul de copt.Strecurați sucurile de tigaie într-o cratiță mică, adăugați 1 lingură de unt și lăsați să se topească.Se amestecă făina, se adaugă smântâna și se fierbe 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.