File de struț/vită umplute cu Crab cu sos de boabe de piper

File de struț/vită umplute cu Crab cu sos de boabe de piper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fileul de struț/vită umplut cu Crab cu un sos de boabe de piper. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 79G de proteine, 71G de grăsime, și un total de 1084 calorii. Pentru $12.3 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, pătrunjel, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați File de carne de vită cu sos de piper amestecat, File mignon umplut cu Crab cu sos de boabe de piper whisky, și File cu sos de boabe de piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie adăugați ceapă, usturoi și țelină gătiți câteva minute pentru a înmuia țelina și ceapa, adăugați stoc, condimente, apă, pesmet, pătrunjel și carne de crab amestecați pentru a combina, îndepărtați de pe foc.Feliați struțul sau carnea de vită în centru pe lungime, având grijă să nu tăiați până la capăt. Deschideți și folosind un ciocan de carne aplatizați,unti, l mai mult sau mai puțin de grosime egală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
CrabmeatCrabmeat
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Întindeți umplutura de crab pe o jumătate de carne, pliați cealaltă jumătate și fixați-o cu sfoară de bucătărie la intervale apropiate pentru a forma o formă de rulou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CrabiCrabi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
3
Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie căutați carnea pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți și transferați într-un vas rezistent la cuptor ușor uns puneți cele 5 felii de pancetta deasupra și gătiți în cuptorul preîncălzit 180C timp de aproximativ 35-40 de minute pentru mediu rar până la mediu.Lăsați să se odihnească înainte carving.Sauce.De glazurați aceeași tigaie în care ați ars carnea cu 2 linguri de whisky, adăugați unt în tigaie și topiți, adăugați ciuperci și usturoi și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
WhiskyWhisky
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați suc de lămâie, sos Worcestershire, piper, stoc, Dijon, whisky suplimentar, amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
WhiskyWhisky
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
6
Se amestecă puțină apă cu făină de porumb se adaugă puțin în sos și se amestecă pentru a se îngroșa ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Se toarnă smântână și se încălzește puțin se adaugă făina de porumb rămasă până se îngroașă amestecul și se amestecă tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
8
Se servește cu carne.Am servit-o pe a mea peste spanac gătit în puțin unt și usturoi cu niște ardei roșu tocat și acoperit cu slănină de sparanghel învelită bundles.To
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Serviți: feliați struțul sau carnea de vită în felii și aranjați pe o farfurie turnați sosul deasupra cu mănunchiuri de sparanghel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri

Ingrediente

1Oreos dublu umplutgranule de stoc de carne de vităgranule de stoc de carne de vită32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 până la 2 ardei iute, fără semințe și tocați1 până la 2 ardei iute, fără semințe și tocați11 lingură de oregano uscat1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1Oreos dublu umplut1/2 conserve (3 oz) pastă de tomate1/2 conserve (3 oz) pastă de tomate1coastecoastă de țelină, tocată măruntcoastă de țelină, tocată mărunt800pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfile de struț sau 1 (800 g) file de carne de vită, dacă se face cu astafile de struț sau 1 (800 g) file de carne de vită, dacă se face cu asta2Bucăți de caramele Heath Barfăină de porumbfăină de porumb2501 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii de soare nuroșii de soare nu1Oreos dublu umplutMuștar DijonMuștar Dijon1Oreos dublu umplutgranule de stoc de peștegranule de stoc de pește22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleytarhon proaspăt, tocat mărunttarhon proaspăt, tocat mărunt1cățel de usturoi, zdrobitcățel de usturoi, zdrobit3cuișoare de usturoi, zdrobitecuișoare de usturoi, zdrobite3ceapă verde, feliată subțireceapă verde, feliată subțire11 lingură de oregano uscatpentru ungerea insertuluipentru ungerea insertului350pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOproaspete crabmeat forfetare (eu sunt ghicitul pe greutate, astfel încât vă rugăm să ajustați.)proaspete crabmeat forfetare (eu sunt ghicitul pe greutate, astfel încât vă rugăm să ajustați.)200pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciuperci, tulpini îndepărtate, feliate subțireciuperci, tulpini îndepărtate, feliate subțire22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec3creveți și cu vene1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec52 linguri butte topit2 cepe roșii tăiate2 cepe roșii tăiate11 lingură de oregano uscatpătrunjel, tocat finpătrunjel, tocat fin2Bucăți de caramele Heath Barboabe de piper negru crăpateboabe de piper negru crăpate22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyScotch whiskyScotch whisky22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyScotch whisky, extraScotch whisky, extra42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie1Oreos dublu umplutSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții3
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista