File de somon en Papillote cu legume Julienne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 455 calorii, 48G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $6.6 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 112 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână piper, mazăre de zăpadă, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ File de somon în Papillote cu legume Julienne, Ciuperci-vin file de pește En Papillote, și Salată De Legume Julienne.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Luați o bucată de hârtie pergament de 15 x 36 inci și pliați în 1/2 ca o carte. Desenați o inimă mare de 1/2 pe hârtie, pliul de hârtie fiind centrul inimii.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
3
Tăiați inima și deschideți.
4
Așezați fenicul, prazul, morcovii și mazărea de zăpadă pe pergament în centru până la 1 parte a pliului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă
Morcov
Fenicul
Praz
5
Se amestecă împreună sare, piper și coriandru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
Piper
Sare
6
Presărați legumele cu 1/2 de sare, piper și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Coriandru
Piper
Sare
7
Așezați somonul deasupra legumelor și condimentați cu restul de sare, piper și coriandru. Se acoperă cu pene portocalii și se presară cu vermut. Îndoiți cealaltă parte a inimii peste pește și începând de la vârful formei inimii, pliați ambele margini ale pergamentului, suprapunându-vă faldurile pe măsură ce vă deplasați. Odată ce ajungeți la vârful de capăt, răsuciți de mai multe ori pentru a vă asigura bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Coriandru
Vermut
Portocaliu
Piper
Somon
Pește
Sare
8
Așezați pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde și gătiți timp de 4 minute, la cuptor cu microunde sau până când peștele atinge 131 de grade. Deschideți pergamentul cu atenție și serviți pentru o masă completă.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.