File de somon fript cu sos de chutney Curry

File de somon fript cu sos de chutney Curry
Fileurile de somon fript cu sos de chutney curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 326 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, file de somon, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ File de somon fript cu un sos picant, Fileuri De Somon Glazurate Cu Miere - Var, și File de Barramundi fript rapid cu sos Puttanesca.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Combinați primele 4 ingrediente și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță mică; se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și gătiți până se reduce la 1/2 cană (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Presărați somonul cu restul de 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SomonSomon
4
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
5
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista