Fierbeți sosul de soia și siropul de arțar într-o cratiță mică la foc moderat până când glazura se reduce la 1/3 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Aranjați somonul, cu pielea în jos, pe raftul tăvii de pui și uscați-l. Rezervați 1 1/2 linguri glazură într-un castron mic pentru periaj după fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Periați somonul generos cu o parte din glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Vinegretă De Verjuic
4
Lăsați să stea 5 minute, apoi periați cu mai multă glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
5
Friptură de somon în mijlocul cuptorului 10 minute. Porniți broiler și periați din nou somonul cu glazură, apoi fierbeți 4 până la 5 inci de la căldură până când sunt fierte, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
6
Transferați somonul cu 2 spatule metalice largi pe un platou, apoi periați cu glazură rezervată folosind o perie curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Transfer salmon with 2 wide metal spatulas to a platter, then brush with reserved glaze using a clean brush.