File de somon copt în frunze de smochin cu cartofi usturoi

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal pescatarian? Fileul de somon copt în frunze de smochin cu cartofi usturoi ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 534 calorii. Pentru $6.39 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pătrunjel, sare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Somon și cartofi prăjiți pe frunze de smochin cu salată proaspătă de smochine, Somon învelit în frunze de smochin cu varză coaptă, și Crostini De Smochine La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o cratiță mare, acoperiți cartofii cu apă și aduceți la fierbere. Gatiti la foc moderat pana abia se inmoaie, aproximativ 12 minute.
Se scurge și se răcește, apoi se taie cartofii în zaruri de 1 inch.
Ungeți o foaie mare de copt cu ulei de măsline. Suprapuneți frunzele de pe foaia de copt pentru a forma un oval cu 4 inci mai mare decât fileul de somon. Se condimentează cu sare și piper. Puneți somonul pe frunze, periați cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Îndoiți frunzele deasupra somonului și acoperiți cu mai multe frunze, dacă este necesar.
Ungeți frunzele cu mai mult ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Coaceți somonul timp de aproximativ 20 de minute, până când peștele este doar gătit și frunzele sunt crocante.
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline.
Adăugați cartofii și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 4 minute. Se amestecă și se gătește până se rumenesc peste tot, cu aproximativ 6 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper și se aruncă cu pătrunjelul și usturoiul.
Tăiați somonul învelit în 6 porții și serviți cu cartofii.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.