Fileul de Snapper roșu este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 35 de porții. O porție conține 29 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica ceapa, faina, jardiniere slivered migdale, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, File De Snapper Prăjit, și File de biban sau Snapper cu roșii și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 2 Linguri. din pansament, sucul de lămâie, usturoiul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Usturoi
2
Se toarnă uniform peste pește într-un vas sau castron puțin adânc; lasa sa stea 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Scoateți din vas; presărați ambele părți ale peștelui cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Pește
4
Se încălzește restul de 2 linguri. se îmbracă într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați pește; gatiti 4 pana la 5 min. pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
6
Scoateți pe platoul de servire; acoperiți pentru a se încălzi.
7
Adăugați ceapa și migdalele în tigaie; gatiti si amestecati 2 min. la foc mediu. Se amestecă vinul; gatiti pana se incalzeste, amestecand ocazional. Lingurați uniform peste pește.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.