File de sandwich-uri de carne de vită
File de sandwich-uri de carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 747 calorii. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână rucola, smântână, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Sandvișuri Cu File De Tofu, Sandvișuri Cu File De Pui La Grătar, și Cheddar La Grătar-Sandvișuri Cu File De Pui.
Instrucțiuni
Pentru pansament, zdrobiți brânza albastră cu o furculiță și amestecați cu smântâna, maioneza, sosul Worcestershire, sarea și piperul.
Pentru a face sandvișurile, tăiați pâinea în 8 felii, fiecare felie de 1/4 inch grosime.
Întindeți 4 felii groase cu pansamentul. Se acoperă cu felii de carne de vită și rucola și se presară cu sare și piper.
Întindeți restul feliilor de pâine foarte ușor cu unt și așezați, cu unt în jos, deasupra cărnii de vită.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Topiți 2 linguri de unt nesărat.
Așezați carnea de vită pe o foaie de copt și uscați exteriorul cu un prosop de hârtie. Folosind o perie de patiserie înveliți carnea de vită cu untul topit.
Se presară uniform cu sare și piper. Prăjiți timp de 25 de minute la 500 de grade F pentru mediu rar.
Scoateți carnea de vită din cuptor, acoperiți bine cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 20 de minute înainte de feliere.