File de sandwich-uri de carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 747 calorii. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână rucola, smântână, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Sandvișuri Cu File De Tofu, Sandvișuri Cu File De Pui La Grătar, și Cheddar La Grătar-Sandvișuri Cu File De Pui.
Instrucțiuni
1
Pentru pansament, zdrobiți brânza albastră cu o furculiță și amestecați cu smântâna, maioneza, sosul Worcestershire, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Pentru a face sandvișurile, tăiați pâinea în 8 felii, fiecare felie de 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
3
Întindeți 4 felii groase cu pansamentul. Se acoperă cu felii de carne de vită și rucola și se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Piept De Pui La Rotisor
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Întindeți restul feliilor de pâine foarte ușor cu unt și așezați, cu unt în jos, deasupra cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Topiți 2 linguri de unt nesărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat
7
Așezați carnea de vită pe o foaie de copt și uscați exteriorul cu un prosop de hârtie. Folosind o perie de patiserie înveliți carnea de vită cu untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Perie De Patiserie
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Se presară uniform cu sare și piper. Prăjiți timp de 25 de minute la 500 de grade F pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
9
Scoateți carnea de vită din cuptor, acoperiți bine cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 20 de minute înainte de feliere.