File De Păstrăv La Cuptor

File De Păstrăv La Cuptor
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Fileurile de păstrăv la cuptor ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 5,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 500 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, usturoi, roșii cherry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați File De Păstrăv La Cuptor, File De Păstrăv Parmezan La Cuptor, și File De Păstrăv Coapte Cu Umplutură De Pâine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Aranjați fileurile de păstrăv într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa verde, pătrunjelul și usturoiul până se parfumează, 1 până la 2 minute. Amestecați ciupercile și continuați să gătiți până se înmoaie, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CiuperciCiuperci
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați vin alb, suc de lămâie, sare și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Vin AlbVin Alb
SareSare
4
Se ia de pe foc și se amestecă ușor inimile de anghinare; se toarnă amestecul peste păstrăv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
PăstrăvPăstrăv
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți vasul de copt din cuptor și împrăștiați roșiile peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
7
Setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Întoarceți vasul de copt la cuptor și fierbeți până când peștele se rumeneste, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate32
Revista