File de porc prăjit la tigaie cu sos de grătar Tamarind-ananas și zară și inele de ceapă Cascabel Chile

File de porc prăjit la tigaie cu sos de grătar Tamarind-ananas și zară și inele de ceapă Cascabel Chile
Pan prăjită muschiulet de porc cu Tamarind-ananas sos Barbeque și zară și Cascabel Chile Inele de ceapa ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul principal curs. O porție conține 1488 calorii, 81G de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.64 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână filet de porc, pudră ancho chile, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Muschiulet de porc cu sos Barbeque Guava, Inele De Ceapă De Zară, și Inele De Ceapă De Zară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți bulionul de pui într-o cratiță medie la foc mare și reduceți la 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați pulberile de chile și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
5
Adăugați stocul redus și aduceți la foc mic, bateți în pasta de tamarind și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Adăugați ananasul și gătiți la foc mediu-mic până când ananasul este foarte moale, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
7
Așezați amestecul, în loturi, într-un blender și strecurați-l într-o cratiță curată. Gatiti timp de 15 pana la 20 de minute pana se reduce usor. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mare. Condimentează carnea de porc cu pudra de ancho, sare și piper negru măcinat grosier. Căutați bine pe toate părțile până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Puneți tigaia în cuptor și continuați să gătiți timp de 8 până la 10 minute până când carnea de porc este doar gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Îndepărtați și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia pe părtinire. Se toarnă sosul pe platou, se acoperă cu felii de porc, se stropesc cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
12
Într-un bol de amestecare, combinați făina, laptele de unt, cayenne și sarea după gust pentru a face un aluat. Înmuiați inelele de ceapă în aluat timp de 2 ore sau mai mult la frigider. Când este gata să se prăjească, încălziți uleiul la 375 de grade F sau până când o picătură de aluat sfârâie. Dragați inelele de ceapă în făină condimentată și prăjiți, întorcându-se, în loturi, până se înmoaie și se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
13
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
14
Serviți imediat.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Muschiulet de porc în meniu? Încercați asocierea cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin corpolent cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista