File de porc prăjit la tigaie cu sos de grătar Tamarind-ananas și zară și inele de ceapă Cascabel Chile
Pan prăjită muschiulet de porc cu Tamarind-ananas sos Barbeque și zară și Cascabel Chile Inele de ceapa ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul principal curs. O porție conține 1488 calorii, 81G de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.64 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână filet de porc, pudră ancho chile, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Muschiulet de porc cu sos Barbeque Guava, Inele De Ceapă De Zară, și Inele De Ceapă De Zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți bulionul de pui într-o cratiță medie la foc mare și reduceți la 4 căni.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Adăugați pulberile de chile și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați stocul redus și aduceți la foc mic, bateți în pasta de tamarind și zahărul brun.
Adăugați ananasul și gătiți la foc mediu-mic până când ananasul este foarte moale, 30 până la 40 de minute.
Așezați amestecul, în loturi, într-un blender și strecurați-l într-o cratiță curată. Gatiti timp de 15 pana la 20 de minute pana se reduce usor. Condimentează cu sare și piper după gust.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mare. Condimentează carnea de porc cu pudra de ancho, sare și piper negru măcinat grosier. Căutați bine pe toate părțile până se rumenesc.
Puneți tigaia în cuptor și continuați să gătiți timp de 8 până la 10 minute până când carnea de porc este doar gătită.
Îndepărtați și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia pe părtinire. Se toarnă sosul pe platou, se acoperă cu felii de porc, se stropesc cu sos.
Într-un bol de amestecare, combinați făina, laptele de unt, cayenne și sarea după gust pentru a face un aluat. Înmuiați inelele de ceapă în aluat timp de 2 ore sau mai mult la frigider. Când este gata să se prăjească, încălziți uleiul la 375 de grade F sau până când o picătură de aluat sfârâie. Dragați inelele de ceapă în făină condimentată și prăjiți, întorcându-se, în loturi, până se înmoaie și se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Muschiulet de porc în meniu? Încercați asocierea cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec]()
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin corpolent cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon