File de porc parfumat cu rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port

File de porc parfumat cu rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port
Loin de porc parfumat cu rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie de vin de Port ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 421 calorii, 52G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă $ 3.03 pe portie. 211 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de mere, caise, afine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este excelent. Încercați File de porc parfumat cu rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port, Carne de porc umplută cu afine și rozmarin, și Medalioane de porc cu vin de Port-sos de tigaie de vișine uscat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară-mijlocie și încălziți cuptorul la 250 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați căței de usturoi întregi și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt moi și aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
4
Îndepărtați cu o lingură pliată; rezervați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Întoarceți grăsimea de porc cu partea în jos. Tăiați longitudinal, aproape, dar nu până la capăt, pentru a forma un buzunar lung, lăsând o margine de 1/2 inci de carne neluminată la fiecare capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Periați cavitatea cu o parte din uleiul de gătit cu usturoi rezervat și presărați generos cu sare și piper și 1 Tb. din rozmarin. Cavitatea de linie cu usturoi sotat și caise; se presară în afine. Legați coapsa împreună cu sfoară de bucătărie sau șir greu la intervale de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-Subţire-
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
7
Ungeți cu uleiul rămas și presărați generos cu sare și piper. Setați friptura, partea grasă în sus, în diagonală sau curbată (astfel încât să se potrivească) pe o foaie mare, lipită sau o tigaie cu jeleu. Încălziți 1/4 cană jeleu de mere împreună cu usturoiul tocat și rozmarinul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Jeleu De MereJeleu De Mere
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Ungeți amestecul pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
9
Prăjiți până când un termometru de carne blocat în centru înregistrează 125 până la 130 de grade. (Începeți verificarea la aproximativ 1 1/2 ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
Scoateți din cuptor; ridicați temperatura cuptorului la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Periați coapsele cu picături de tigaie, reveniți la cuptor și continuați să prăjiți până când coapsele se rumenesc și un termometru pentru carne lipit în centru înregistrează 145 grade F (63 grade C), cu aproximativ 20 de minute mai mult. Pentru o colorare și mai atractivă, se fierbe până se rumenesc, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Lăsați friptura să se odihnească 15 până la 20 de minute; transferați pe o placă de sculptură. Se amestecă sucuri în jurul tigaie pentru a slăbi biți maro.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Se toarnă printr-o strecurătoare într-o tigaie mică și se amestecă portul, bulionul de pui și restul de 2 linguri. de jeleu; se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Amestecați amidonul de porumb cu câteva linguri de apă rece; bateți în sos. Se fierbe până se îngroașă ușor. Feliați carnea de porc și serviți cu puțin sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista