File de porc parfumat cu rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port

Loin de porc parfumat cu rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie de vin de Port ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 421 calorii, 52G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă $ 3.03 pe portie. 211 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de mere, caise, afine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este excelent. Încercați File de porc parfumat cu rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port, Carne de porc umplută cu afine și rozmarin, și Medalioane de porc cu vin de Port-sos de tigaie de vișine uscat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară-mijlocie și încălziți cuptorul la 250 de grade.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mic.
Adăugați căței de usturoi întregi și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt moi și aurii, aproximativ 5 minute.
Îndepărtați cu o lingură pliată; rezervați ulei.
Întoarceți grăsimea de porc cu partea în jos. Tăiați longitudinal, aproape, dar nu până la capăt, pentru a forma un buzunar lung, lăsând o margine de 1/2 inci de carne neluminată la fiecare capăt.
Periați cavitatea cu o parte din uleiul de gătit cu usturoi rezervat și presărați generos cu sare și piper și 1 Tb. din rozmarin. Cavitatea de linie cu usturoi sotat și caise; se presară în afine. Legați coapsa împreună cu sfoară de bucătărie sau șir greu la intervale de 1 1/2 inch.
Ungeți cu uleiul rămas și presărați generos cu sare și piper. Setați friptura, partea grasă în sus, în diagonală sau curbată (astfel încât să se potrivească) pe o foaie mare, lipită sau o tigaie cu jeleu. Încălziți 1/4 cană jeleu de mere împreună cu usturoiul tocat și rozmarinul rămas.
Ungeți amestecul pe carne.
Prăjiți până când un termometru de carne blocat în centru înregistrează 125 până la 130 de grade. (Începeți verificarea la aproximativ 1 1/2 ore.)
Scoateți din cuptor; ridicați temperatura cuptorului la 400 de grade.
Periați coapsele cu picături de tigaie, reveniți la cuptor și continuați să prăjiți până când coapsele se rumenesc și un termometru pentru carne lipit în centru înregistrează 145 grade F (63 grade C), cu aproximativ 20 de minute mai mult. Pentru o colorare și mai atractivă, se fierbe până se rumenesc, 3 până la 5 minute.
Lăsați friptura să se odihnească 15 până la 20 de minute; transferați pe o placă de sculptură. Se amestecă sucuri în jurul tigaie pentru a slăbi biți maro.
Se toarnă printr-o strecurătoare într-o tigaie mică și se amestecă portul, bulionul de pui și restul de 2 linguri. de jeleu; se aduce la foc mic.
Amestecați amidonul de porumb cu câteva linguri de apă rece; bateți în sos. Se fierbe până se îngroașă ușor. Feliați carnea de porc și serviți cu puțin sos.