File de porc parfumat cu rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port
Loin de porc parfumat cu rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie de vin de Port ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 421 calorii, 52G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă $ 3.03 pe portie. 211 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de mere, caise, afine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este excelent. Încercați File de porc parfumat cu rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port, Carne de porc umplută cu afine și rozmarin, și Medalioane de porc cu vin de Port-sos de tigaie de vișine uscat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară-mijlocie și încălziți cuptorul la 250 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați căței de usturoi întregi și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt moi și aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
4
Îndepărtați cu o lingură pliată; rezervați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Întoarceți grăsimea de porc cu partea în jos. Tăiați longitudinal, aproape, dar nu până la capăt, pentru a forma un buzunar lung, lăsând o margine de 1/2 inci de carne neluminată la fiecare capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Periați cavitatea cu o parte din uleiul de gătit cu usturoi rezervat și presărați generos cu sare și piper și 1 Tb. din rozmarin. Cavitatea de linie cu usturoi sotat și caise; se presară în afine. Legați coapsa împreună cu sfoară de bucătărie sau șir greu la intervale de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
7
Ungeți cu uleiul rămas și presărați generos cu sare și piper. Setați friptura, partea grasă în sus, în diagonală sau curbată (astfel încât să se potrivească) pe o foaie mare, lipită sau o tigaie cu jeleu. Încălziți 1/4 cană jeleu de mere împreună cu usturoiul tocat și rozmarinul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Dressing Lamaie Piper
Jeleu De Mere
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Rulou Cu Fructe
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
8
Ungeți amestecul pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Prăjiți până când un termometru de carne blocat în centru înregistrează 125 până la 130 de grade. (Începeți verificarea la aproximativ 1 1/2 ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
10
Scoateți din cuptor; ridicați temperatura cuptorului la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Periați coapsele cu picături de tigaie, reveniți la cuptor și continuați să prăjiți până când coapsele se rumenesc și un termometru pentru carne lipit în centru înregistrează 145 grade F (63 grade C), cu aproximativ 20 de minute mai mult. Pentru o colorare și mai atractivă, se fierbe până se rumenesc, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
12
Lăsați friptura să se odihnească 15 până la 20 de minute; transferați pe o placă de sculptură. Se amestecă sucuri în jurul tigaie pentru a slăbi biți maro.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Se toarnă printr-o strecurătoare într-o tigaie mică și se amestecă portul, bulionul de pui și restul de 2 linguri. de jeleu; se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, Decojiți
14
Amestecați amidonul de porumb cu câteva linguri de apă rece; bateți în sos. Se fierbe până se îngroașă ușor. Feliați carnea de porc și serviți cu puțin sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate