File de porc la grătar cu citrice cu sos de smochine de mentă

Filet de porc la grătar cu citrice cu sos de smochine de mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 484 calorii, 40g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați cotlet de porc, oțet balsamic, sare de mare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Filet De Porc Memphis La Grătar, Filet Mignon la grătar cu sos BBQ de cafea cu ciocolată, și Filet Mignon la grătar cu sos de cremă Gorgonzola.
Instrucțiuni
Bateți împreună 1 cană de suc de portocale, 2 linguri de ulei de măsline și usturoiul tocat într-un castron; se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați Cotletele de porc, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinati la frigider cel putin 8 ore.
Așezați smochinele și frunzele de mentă într-un blender și amestecați până se curăță.
Adăugați oțetul balsamic, 3 linguri de ulei de măsline, miere și 1/2 cană de suc de portocale în blender și piure până la neted și gros. Se condimentează după gust cu sare de mare și piper, apoi se lasă deoparte.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți carnea de porc din marinată. Aruncați marinada rămasă. Înfășurați fiecare cotlet de porc cu o felie de slănină, fixând cu scobitori după cum este necesar; condimentează cu sare și piper.
Grătiți Cotletele de porc până când carnea de porc nu mai este roz în centru, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 145 grade F (63 grade C).
Se toarnă sosul de mentă-smochine peste Cotletele de porc pentru a servi.