File De Porc Glazurat Cu Jalapeno De Mure

File De Porc Glazurat Cu Jalapeno De Mure
Blackberry Jalapeno glazurate muschiulet de porc necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 361 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, conserve de mure, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Mușchi De Porc Glazurat Cu Mure, File De Porc La Grătar Cu Mure, și Muschiulet De Porc Cu Ierburi Balsamice De Mure.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o pungă de plastic resigilabilă de dimensiuni de galon, dizolvați 1/4 cană de sare în apa caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați oțetul, fulgii de ardei roșu, zahărul brun, cuburile de gheață și carnea de porc. Saramură pentru exact 20 de minute. Carnea de porc devine făinoasă dacă este sărată mai mult timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Zahăr BrunZahăr Brun
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
OțetOțet
SaramurăSaramură
Carne De PorcCarne De Porc
4
Între timp, pregătiți glazura de Jalapeno de mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Ardei IuteArdei Iute
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Scoateți carnea de porc din saramură și uscați-o. Frecați carnea de porc cu uleiul de măsline și condimentați cu 1 linguriță de sare și piper negru proaspăt crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SaramurăSaramură
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Adăugați filetul de porc și gătiți timp de 6 minute pe fiecare parte, rumenindu-se uniform, iar temperatura internă înregistrează 135 de grade F pe un termometru citit instantaneu. În acest moment, întindeți uniform 1/4 cană de glazură peste carnea de porc. Gatiti inca 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
8
Scoateți carnea de porc de pe foc pe o tăietură și păstrați-o caldă tentată cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Feliați carnea de porc, aranjați feliile pe un platou de servire și serviți cu glazura caldă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Carne De PorcCarne De Porc
10
Adăugați untul într-o cratiță la foc mediu-mare. Odată topit, adăugați jalapenos și usturoi și sotati timp de 3 până la 4 minute. Se amestecă conservele de mure și 1 cană de vin și se combină bine. Se fierbe la foc mic până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Ardei IuteArdei Iute
ConservăConservă
UntUnt
UsturoiUsturoi
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Adăugați amidonul de porumb la restul de 1/4 cană de vin roșu într-un castron mic și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Vin RoșuVin Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Se toarnă amestecul de amidon de porumb în tigaie și se gătește încă 5 până la 6 minute. Păstrați glazura caldă până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Juve y Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
Juve y Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
De culoare auriu pal, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu note de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest brut nature cava este extrem de versatil, deoarece nu s-a adăugat nicio doză, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban marinat miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și Jamon Iberico.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista