File de pește rapid și picant
Fileurile de pește rapide și picante sunt un pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 31 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de porumb, ou, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cina in seara asta: file de pește cu subpar verde picant, Fileuri De Pește, și File De Pește Cajun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232° .
Amestecați brânza, firimiturile de fulgi de porumb și piperul într-un vas superficial. Înmuiați peștele în ou, apoi în amestec de brânză, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui file de pește.
Se pune într-un vas de copt superficial uns.
Coaceți 5 până la 10 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.