File De Pește Provensal
Fileuri de pește provensal este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 301 calorii. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 158 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, fileuri de cod, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Pește Provensal, Supă De Pește Provensală, și Emerils Pește Provensal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se sotează ceapa în tigaie medie în ulei de măsline timp de 5 minute sau până se înmoaie.
Se adaugă usturoiul și se amestecă.
Adăugați roșiile, busuiocul, cimbrul, pătrunjelul și piperul. Se fierbe timp de 10 minute.
În timp ce sosul fierbe, dragează peștele în făină pentru a acoperi ambele părți.
Se sotează peștele într-o tigaie mare în 2 linguri de ulei de măsline până se rumenesc ușor.
Se toarnă sosul peste pește în tigaie și se fierbe timp de 15 minute până când peștele nu mai este translucid și se fulgi ușor.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.