Fileurile de pește guacamole cu coroană crocantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 1003 calorii, 76g de proteine, și 57G de grăsime pe porție. Pentru $9.52 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână file de pește tilapia, ceapă, roșii cherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Dr. tort de ardei cu glazură gătită cu făină ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Încercați File De Pește Crocante, Fileurile de pește crocante ale lui Susan, și File De Pește Coapte Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți guacamolul tăind ceapa, tăind roșiile și zdrobind usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot Dog, La Gratar
4 Roșii Roșii Medii
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Se amestecă aceste ingrediente cu avocado copt și condimente cu sare, piper, coriandru și tabasco.Prăjiți peștele timp de 5 minute.Zdrobiți chipsurile de tortilla cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Ardei Arbol Uscat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Caracatiță Brite
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
3
Tăiați ardeii grași în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
4
Așezați peștele pe o farfurie, folosiți o furculiță pentru a distribui guacamolul pe pește și încoronați peștele cu chipsurile crocante de tortilla zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.